Betaal

mogelijkheden

Betaling

Betaalmogelijkheden bij Matchatheekopen.nl Je kunt bij ons betalen, dat is wel zo handig. Wij moeten namelijk ook dingetjes kopen waarmee we onze service en assortiment nog beter kunnen maken. We proberen het zo makkelijk mogelijk voor je te maken, maar mocht je toch nog iets onhandig vinden dan kun je gewoon contact met ons opnemen, geen probleem!

Betaalmogelijkheden

  • iDEAL
  • Bancontact
  • Overboeking

Veelgestelde vragen

Kan ik bij jullie ook via iDEAL betalen? Ja, dat kan. Dit is veilig en voor veel mensen al een zeer vertrouwde methode. Je kiest tijdens de betaling voor je eigen bank en dan wordt je gewoon door het betalingsproces heengeleid. Onze betaalprovider Mollie Payments handelt dit veilig voor je af.

Kan er ook zakelijk op factuur/rekening gekocht worden? Jazeker, bedrijven met de juiste gegevens kunnen bestellingen op factuur aanschaffen. Je kiest hiervoor Op Factuur binnen het betaalkeuze scherm. Wij hanteren dan een betaaltermijn van 14 dagen.

Kan ik ook een factuur krijgen voor de boekhouding? Ja maar natuurlijk! Wij verpakken de factuur bij je bestelling. Mocht je de factuur liever digitaal willen ontvangen, laat het ons weten via de mail sales@matchatheekopen.nl