Retouren

& service

Retourneren van een artikel

Retouren en service bij Matchatheekopen.nl

Onze klanten hebben het recht om artikelen binnen 14 dagen te retourneren. Je draait daarbij zelf op voor de kosten van terugzending, mits wij ons werk niet goed hebben gedaan.

De artikelen kunnen worden geretourneerd in onbeschadigde staat en dienen in de originele verpakking te zitten. Ze moeten in dezelfde conditie verkeren als bij ontvangst en mogen niet gebruikt of beschadigd zijn.

Stuur je producten handig en snel op

Algemene voorwaarden

Bij het retourneren van een artikel: correspondentie verloopt per email, het is je eigen verantwoordelijkheid dat wij het juiste emailadres hebben. De aanmelding van de retourgoederen moet uiterlijk binnen 14 dagen na verzending bij ons binnen zijn. De 14 dagen gaan in op de eerste werkdag dat je de goederen ontvangt. Binnen 14 werkdagen dient het retourartikel bij ons binnen te zijn.

Ongefrankeerde of niet voldoende gefrankeerde retouren worden geweigerd. Let op: niet elk artikel kan worden geruild zoals sommige aanbiedingen. Retourneren van een artikel(en) mag slechts 1 keer per order. Wordt er aan deze voorwaarden niet voldaan vervalt elk recht op retourneren van een artikel. Alle gemaakte kosten brengen wij de klant dan in rekening.

Verzend- en Rembourskosten worden niet vergoed.