Verzending & bezorging

Verzenden doen we zo

Contact opnemen met Matchatheekopen.nl Bij ons worden orders binnen Nederland verzonden met PostNL en DHL. In de meeste gevallen worden de goederen binnen één à twee werkdagen afgeleverd. Verzendingen geschieden steeds voor rekening en risico van de verkoper. De keuze van de wijze van verzending en verpakking is aan ons. Als tijdstip van de juridische levering geldt het moment waarop de goederen ons bedrijf verlaten. Een klein aantal van onze (kleinere) zendingen gaat simpelweg per envelop en past in je brievenbus. Je hoeft hiervoor niet thuis of op bedrijf te zijn. De meeste zendingen dienen echter als pakket bezorgd te worden. Mocht de bezorger jou niet thuis of je op je opgegeven adres niet aantreffen, dan zal deze een afhaalbewijs bij je achterlaten. Wij bieden ook de mogelijkheid de bestelling af te leveren op een ander adres.

Verzend- en verpakkingskosten

  • Nederland altijd gratis verzending vanaf €20
  • België €12,50
De kosten voor het verzenden van onze artikelen binnen Nederland zijn altijd gratis vanaf €20. Wij verzenden naar België voor €12,50. Let op! Het is ook mogelijk je bestelling op afspraak op te halen. Stuur een mail voor het maken van een afspraak. Wij voeren geen winkelactiviteiten op het adres van ons pand.

Levertijd

Wij doen ons uiterste best om de meeste artikelen binnen 1 à 2 werkdagen te leveren na betaling van de bestelling. In de meeste gevallen geldt echter: “op werkdagen voor 12:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd”. De levertijd is soms afhankelijk van het soort artikel, vandaar dat wij een actuele voorraadstatus laten zien bij ieder product. Ook wij ontkomen niet aan onverwacht grote bestellingen waardoor een product soms in backorder geplaatst moet worden waardoor de bestelling vertraagt. Wil je van tevoren zekerheid of duidelijkheid hebben over de levertijd van een artikel, mail dan even naar sales@matchatheekopen.nl. Als een artikel meer dan 7 dagen niet leverbaar blijkt te zijn, nemen wij contact met je op.